top of page

MICRONEEDLING, DERMAPEN,
SKIN NEEDLING

CLEMENTINE DAY SPA, 
TRONDHEIM

MICRONEEDLING, (med,uten RF), også kjent som DERMAPEN eller SKIN NEEDLING

Hva er microneedling?

Microneedling utføres ved hjelp av en penn-lignende enhet som har en patron med nåler satt inn i enden. Når enheten er slått på og plassert på huden, beveger micronålene seg raskt opp og ned, og skaper tusenvis av små, usynlige punkteringssår i det øverste laget av huden vår.

 

Disse 'mikroskadene' stimulerer kroppens naturlige helbredningsprosess, og dette resulterer i økt omsetning av hudceller, noe som betyr at yngre, nyere celler produseres, og det øker kollagen- og elastinproduksjonen.

 

Hvordan fungerer det egentlig?

Når vi eldes, mister huden elastisitet og volum og blir slapp / rynket fra tap av kollagen og / eller gjennom miljøfaktorer som eksponering for UV-lys, kjemikalier og medisiner, og røyking, og kan få arr fra kviser.

Når huden tilpasser seg disse faktorene, verken repareres eller gjenoppbygges den på en veldig organisert måte ... dette gjør at huden din ser rynkete, slapp, solskadet og arrete ut.

 

Mikroskadene fra microneedling får kroppen til å omforme og restrukturere huden og cellene på en mer organisert måte.

Dette resulterer i et mykere, mindre strukturert, mer ungdommelig utseende og arrdannelse av kviser kan forbedres.

Uten denne "omstruktureringen" fra traumene forårsaket av microneedling, vil huden fortsette å se rynkete, gammel og strukturert ut osv.

 

Flere økter med microneedling vil samle disse fordelene, noe som vil fortsette å forbedre hudens utseende i månedene etter prosedyren. Et behandlingsforløp vil bli designet for å imøtekomme hudens krav, som også kan opprettholdes to ganger årlig for å bevare resultatene.

 

Hvem passer microneedling for?

For deg som har løs / slapp hud, rynker, UV-skade, gammel, tynn hud, eller kviser. Microneedling vil i disse tilfellene være det perfekte svaret.

 

Er microneedling trygt?

Ja, når den gjennomføres i riktige omstendigheter og av en kvalifisert utøver.

 

Å lykkes med microneedling krever inngående kunnskap om huden og dens funksjon. Utøveren din må være kunnskapsrik og erfaren for å sikre det beste resultatet for huden din.

 

Sikkerhet er alltid høyeste prioritet for kundene mine, derfor bruker jeg ikke serum eller ansiktsmasker under eller etter microneedling. Dette skyldes den høye risikoen for allergiske reaksjoner eller forsinkede allergiske reaksjoner som kan oppstå fra kjemikalier som kommer dypt inn i kanalene i huden opprettet av microneedling. Bruken av serum under inngrep kan føre til ulike hudtilstander som dermatitt, hudbetennelse, reaksjon på dine vanlige produkter, overfølsomhet eller til og med granulomer.

Dermapen Microneedling Trondheim

Forbedring av linjer og rynker  Microneedling

Clementine Day Spa, Trondheim

Dermapen Microneedling Clementine Day Spa

Forbedring av akne-arr ved Microneedling

Clementine Day Spa, Trondheim

PRIS:

Microneedling krever flere økter for å virkelig se resultater. Du kan ha en engangsbehandling, men om du ønsker å korrigere rynker, arrdannelse, kviser, pigmentering eller aldring, anbefales det å ha minst 3-4 behandlinger for å se noen reell forskjell.

 

Når du har oppnådd de ønskede resultatene, trenger du deretter vedlikeholdsøkter 2-3 ganger per år for å holde resultatene konsistente.

 

 • 1 x økt - kr 2350, -

 • 2-4 økter - 10% rabatt (spar opptil kr 940,-)

 • 5+ økter 15% rabatt (spar over kr 350,- per økt)

 • Et lite område (som bryn, kråketær, enkelt arr, osv)

- kr 1600, - per økt

Skin Needling, Microneedling Clementine Day Spa
Forbedring av pigmentering ved Microneedling
Clementine Day Spa, Trondheim
BESTILL TIME HER!
Dermapen Microneedling Trondheim
Dermapen Microneedling Trondheim
Dermapen Microneedling Trondheim

HVOR MANGE BEHANDLINGER TRENGER JEG, OG HVOR OFTE?

 • Resultatene begynner å være synlige 4-8 dager etter den første behandlingen. Vi anbefaler vanligvis 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom. Alle er forskjellige, og noen mennesker kan trenge en ekstra behandling eller to for å oppnå optimale resultater. Under din konsultasjon vil sykepleieren vurdere ditt tilfelle, diskutere fremgangsmåten og gi en anbefalt behandlingsplan.

 

RYNKER OG ALDRING

 • Mini-skadene som skapes stimulerer kroppens naturlige sårlegningsprosesser noe som resulterer i celleomsetning og økt kollagen- og elastin-produksjon og dermed reverserer så vel som forhindrer tegn til aldring

 

SOLSKADE / HYPERPIGMENTERING / BRANNSKADER / ARR

 • Nok en gang: kollagen er uten tvil den viktigste måten å forbedre hudens utseende, og dette går langt utover bare å redusere rynker. Ved å stimulere produksjonen av kollagen via micro-needling kan man også reversere solskader og misfarging i huden fra brannskader, kviser og arr.

 • En stor fordel ved micro-needling er at behandlingen ikke kun gjelder for ansiktet. Den kan utføres på hvilket som helst hudområde som trenger en liten reparasjon – spesielt områder som viser strekkmerker, arr eller kirurgiske arr, slik som: føttene, brystet, ryggen og rumpen. Så lite som 4-6 behandlinger kan utgjøre en forskjell for disse problemområdene.

 

KIRURGISKE ARR

 • (Keisersnitt, brystløft, bryst-endringer, fettsuging osv.)

 • Et kirurgisk arr er en type hudskade forårsaket av kirurgiske inngrep, vanligvis et snitt. Fordi en kirurg ikke kan kontrollere alle faktorene som bestemmer utseendet til et arr, vil en behandling etter at det kirurgiske området har grodd kunne være nødvendig.

 • Disse typene arr kan tykne over tid. Før i tiden var arr-terapi begrenset. Nålen som brukes under micro-needling har en unik vertikal stempling og dybdekontroll på opptil 2,5mm, noe som kan bidra til å mykne ut det kirurgiske arret betydelig. Med kirurgisk stålintegritet trenger den robuste nålspissen gjennom vanskelig arrvev, noe som dramatisk forbedrer utseende, tekstur, elastisitet, størrelse og mobilitet. Flere behandlinger med micro-needling anbefales og kan variere avhengig av alvorlighetsgrad og typen kirurgisk arr.

STREKKMERKER

 • Micro-needling kan forbedre utseendet til strekkmerker betydelig. Micro-needle-terapi, eller kollageninduksjonsterapi, forbedrer fargen og teksturen på strekkmerker og får arrene til å gli mer umerket inn sammen med resten av huden. Micro-needling reduserer også bredden og dybden på strekkmerkene, og fremmer veksten av bittesmå flekker med normal hud. Så selv om det per dags dato ikke finnes noen metode for å fikse strekkmerker, vil micro-needling kunne lysne utseende til den grad hvor strekkmerkene nesten ikke lenger er synlige. 

 • Micro-needling skaper mikroskopiske skader i strekkmerkene og huden reagerer ved å produsere nytt kollagen på sårstedene. Denne naturlige reaksjonen fra kroppen bidrar til å lege snittene i dermis, som er ansvarlig for strekkmerker. Ettersom det ytre laget av huden ikke påvirkes av micro-needling, vil det nye kollagenet som dannes kun brukes til å hjelpe med reparasjonen av strekkmerker.

 • Strekkmerker krever flere runder med behandling, vanligvis med 4-6 ukers mellomrom.

HVA KAN DU FORVENTE UNDER EN MICRO-NEEDLING-BEHANDLING

 • Først vil en bedøvende krem påføres pasientens hud for at de skal ha det så komfortabelt som mulig under behandlingen. Verktøyet glir over pasientens hud og lager bittesmå hull i overflaten. Prosessen tar vanligvis under 30 minutter og etterpå vil huden din være rød, tilsvarende en solbrenthet.

ETTER BEHANDLINGEN

 • Huden kan være rød i et par dager etter behandlingen. Dette er helt vanlig. Det kan føles ut som at du er solbrent, noe som også er vanlig. Du vil som oftest føle deg «normal» igjen ca. 3-4 dager etter behandlingen. Litt flassende hud kan oppstå.

 • De som ønsker å behandle dype rynker, strekkmerker, alvorlige solskader eller arrdannelser kan trenge flere runder behandling. For å sikre hudens helse vil behandlinger gjennomføres med 4 ukers mellomrom. Denne tidsperioden gir kroppen din tid til å leges og forynge seg før neste behandling.

DERSOM DU ER SPESIELT UTSATT FOR GJENTATTE FORKJØLELSESSÅR / HERPESUTBRUDD KREVES DET AT DU GÅR PÅ EN ANTI-VIRAL MEDISIN FØR BEHANDLINGEN!

FORDELER VED MICRONEEDLING:

 • Mer kostnadseffektiv enn laser-behandlinger

 • Huden tyknes og strammes, og elastisiteten gjenopprettes

 • En naturlig respons av kollagen induseres

 • Kan utføres på de FLESTE hudtyper

 • Pigmentflekker lysnes

 • Fine linjer og rynker myknes

 • Rask gro-tid

 • Kan gjentas

 • Ingen ablasjon av overhuden

 • Alle områder i ansiktet, nakken og på kroppen kan behandles

 • Kan vare i 2-10 år eller med naturlig aldringsprosess

 • Utmerket behandling mot linjer, rynker, foto-skader, arrdannelser (acne / vannkopper) og strekkmerker

INTERESSERT I SEMI PERMANENT SMINKE

ØYENBRYN, EPPER, EYELINER & MICROBLADING

bottom of page