top of page

FJERNING AV TATOVERING
CLEMENTINE DAY SPA,
TRONDHEIM

FJERNING AV TATOVERING fra 1750,-

Trygg fjerning av permanent sminke og tatovering ved hjelp av

en saltløsning og uten laser.

Trygg, laser-fri fjerning av permanent sminke i Trondheim.

Vellykket og trygg fjerning av ødelagte eller uønskede øyenbryn, eyeliner og tatoveringer på kropp eller i ansikt via saltløsning.

Har du hatt en skuffende erfaring med permanent sminke eller har du en tatovering som du angrer på?

Uansett hva problemet er, så lenge det gjelder permanent sminke eller tatoveringer, så kan jeg hjelpe!

Jeg er den eneste i Trondheim som er faglært til å utføre laser-fri pigment-lysning/fjerning kjent som Li-FT.

Jeg bruker «Li-FT» av Li Pigments; en trygg løsning av salt- og ekstrakt av frukt-frø som sees på som ekstremt effektiv til å lysne eller fjerne pigmenter. Dette er et metode som er skånsomme for huden. Permanent makeup og tatoveringer fjernes med maskin eller for hånd, fra ansikt og kropp. Metoden er et godkjendt legemiddel og utføres uten laser.

Tattoo fjerning verktøyet brukes på en lignende måte som tatovering eller mikropigmentering. Ved å bruke det samme utstyret begynner tatoveringsutvinningsformulaen å fungere nesten umiddelbart etter å ha tegnet den opprinnelige tatoveringsfargen, som beveger seg oppover gjennom huden.

Skorpen som inneholder tatoveringsfarge, dannes på det behandlede området de neste dagene. Under helbredelse ekstraherer huden mer og mer uønsket farge.

Som huden helbreder, blir enda mer uønsket tatoveringsfarge trukket ut. Etter prosedyren og så lenge du har skur på huden, hold det behandlede området tørt.

 

Fjerning av tatoveringen eller dårlig PMU kan ta mer en en behandling, men vil, i det fleste tilfeller, være umiddelbart synlige lysere allerede etter første behandling. Hvis bare epidermis er berørt, er det vanligvis ingen spor eller arr fordi grunnlaget celler i epidermis er i stand til å fornye seg helt.

KRISE-FJERNING - 24-48 TIMER

Dersom du uheldigvis har hatt noen slags behandling av permanent sminke som du umiddelbart er misfornøyd med, ER det mulig for meg å få til en vellykket fjerning

INNEN 24-48 TIMER etter behandlingen.

På grunn av det lille tidsrommet for en krise-fjerning og min umiddelbare tilgjengelighet koster denne typen fjerning 4000 kr.

Dess fortere pigmentene fjernes, dess bedre blir resultatet.

tattoo removal trondheim norway
Rebecca Clements PMU Before & After 2x L
emergency-eyebrow-removal.jpg

PRIS:

FJERNING AV TATOVERING

1 Behandling med enten fjerning av bryn/eyeliner-tatovering eller kropps/ansiktstatovering - 1750,- 

----------------------

KRISE-FJERNING - 24-48 TIMER - 4000,-

*VÆR OPPMERKSOM PÅ: DENNE TJENESTEN ER UNDERLAGT ET IKKE-REFUNDERBART DEPOSITUM PÅ 500 KR *

Emergency brow tattoo removal LiFT Rebec
Lift body tattoo removal - ring tattoo 3
Emergency brow tattoo removal LiFT Rebec

Før og etter behandling – dette må en ta hensyn til

 

​DU KAN IKKE FJERNE EN TATOVERING OM:

 • ​du er gravid

 • du ammer

 • du har diabetes (her må du ha egenerklæring fra lege)

 • du bruker blodfortynnende medisiner

 • du du har tatt Aspirin

 • du har svakt immunforsvar

 • du bruker medisiner med C vitamin (må slutte 3 dager før)

 • du bruker Roaccutan

 • keloide

 • har arr eller hudproblemer ( huden må være sunn og ren)

 • har fødselsmerker, pigment flekker eller autoimmune sykdommer (her må du ha legeerklæring)

ETTER BEHANDLING:

 • ​Ikke bruk noe kosmetikk i 10-14 dager etter behandling

 • Ikke pilke skorpene av, de skal falle av seg selv.

 • Unngå solarium i 2 uker.

 • Unngå å bade, unngå basseng og sauna i 2 uker.

 • Unngå andre typer behandlinger for kropp og ansikt i 3-6 uker.

 • Unngå massasje både til kropp og ansikt i syv dager.

 • Unngå trening i syv dager.

 • Hold kontakt med behandleren hver 3. dag.

 • Bruk etterbehandlings produktene du får av behandleren.

LES UNDER PÅ LI-FT TATOVERING FJERNING FAQ OM FJERNING

LIFT-Result-brow-removal-Girlzink-4.jpg
 • Kan leppene, brynene og eyeliner prosedyrene gjøres samme dag og er det behov for berøringsoppgaver?"
  Ja, det er ikke noe problem å ha mer enn én prosedyre gjort om gangen. Dette kan faktisk være gunstig fordi du kan få dine touch-ups gjort samtidig. PMU (permanent sminke) krever en opprykk seks uker etter den første avtalen. En påfyll er inkludert i den totale prosesskostnaden.
 • Hvor trygg er permanent sminke?
  Ifølge Senter for sykdomskontroll, når permanent sminke er gjort under rette forhold i et gødkjent anlegg, er det ingen muligheter for sykdomsoverføring. Permanent sminke er veldig trygt
 • Vil det permanent falme over tid og når skal fargene bli frisket opp?
  Ja, permanent sminke forsvinner over tid. Øyebrynsmikroblading vil sannsynligvis bli rørt opp hver og en til to år, men eyeliner og leppefarge kan bare trenge oppslag hver 2 til 5 år eller lenger
 • Er prosedyrene smertefulle?
  Alle er forskjellige i deres toleranse og følsomhet. En bedøvelseskrem brukes til å numme området som skal bearbeides før du starter prosedyren, og en bedøvelsesgel brukes til å holde deg komfortabel gjennom hele prosedyren.
 • Har folk noen gang en allergisk reaksjon på permanent sminke?
  Sjansene for å utvikle en allergisk reaksjon på pigmenter er ekstremt ekstern. Mindre enn 1% i over 100.000 permanente kosmetiske prosedyrer resulterte i en allergisk reaksjon, ifølge "Micropigmentation, State of the Art" av Charles S. Zwerling, M.D.
 • Hvordan velger du fargene?
  Fargevalg er en viktig del av prosessen, og teknikken din vil jobbe med deg for å oppnå en farge som passe for hudtonen og hårfarge dine, og som samsvarer med ønsket effekt
 • Hva er en god alder for å få permanent sminkeprosedyrer gjort?
  Det er aldri for sent eller for tidlig å nyte permanent sminke. Uansett alder, kan permanent sminke eliminere det fryktede vasket ut ser vi alle hater. I hvilken som helst alder vil du lure på hvorfor du ikke fikk permanent sminke før! (NB En person må være 18 år eller eldre eller ha foreldres samtykke hvis yngre enn 18)
 • Vil permanent sminke fortsatt se bra ut når du blir eldre og huden endres?
  Så lenge du ser bra ut med sminke, ser du godt ut med permanent sminke! Det er virkelig ingen alder hvor du må slutte å bruke sminke på grunn av aldrende hud. Faktisk ser permanent sminke mye bedre ut på aldrende hud enn tradisjonell sminke!
 • Hva er involvert i etterbehandling og langvarig omsorg for permanent sminkeprosedyrer?
  Etterbehandlingen følger de detaljerte instruksjonene du vil få på tidspunktet for prosedyren din. I utgangspunktet vil du holde området tørt og la det helbrede. Salve brukes sparsomt og som instruert av din tekniker. Vanligvis er langvarig omsorg for noen av prosedyrene å bruke en god solkrem daglig og vær forsiktig med bleking og noen eksfolierende kremer; bare prøv å holde dem vekk fra din permanente sminke så mye som mulig.
 • Jeg har hørt noen klienter bare beholder ikke pigment selv etter noen få besøk. Kan dette skje?
  Ja, selv om det er veldig sjeldent, skjer det! Noen mennesker har svært effektive immunforsvar som avviser pigmentet, og noen har bare svært effektive hudhelende egenskaper. En tredje avtale er ofte satt opp, slik at klienten har mulighet til å returnere, og vi får sjansen til å se på arbeidet og sortere ut eventuelle (hvis noen) tweaks som kanskje må gjøres. Dette er vanligvis en 20 min apt og tid å sortere ut noen mindre irritasjoner angående 1 eller 2 slag for å fullføre en titt. Det er også en sjanse til å få bilder av helbredte resultater. Alt er vanligvis bra på denne oppfølgingen, men det er noen ganger få som kanskje trenger ett eller to ekstra slag for å avslutte utseendet. Ikke å holde strekkene i det hele tatt, er ekstremt sjeldne, men igjen vil vi at dere skal være oppmerksomme på alle mulige utfall. Noen damer hud kan reagere på Microblading, og huden kan forsøke å presse ut fremmedlegemet av pigment ved å produsere ekstreme skorper, slik at de til slutt faller av å ta hele pigmentet. Det er en tilstand som kalles Pigment Allergy (PPD Allergi, en tilstand kjent av dermatologer) eller symptomer på autoimmun sykdom (klienten kan ikke engang være oppmerksom på det). Det er ingen negative helseeffekter for å få permanent sminke gjort hvis du har denne tilstanden (og ikke vet om det) annet enn at kroppen virker overtid for å presse alt pigmentet ut som forårsaker skabbdannelse. Ved et tredje besøk, der det ikke er noen pigmentretensjon, vil vi vanligvis gi klienten råd til å gi browene en hvile og gjennomgang på 6 måneder. Noen ganger etter gjennomgang er mitt eneste råd å gå til en lege eller dermatolog for å bli sjekket ut. Som huden har 4 stadier av healing å gjennomgå, er det noe som går over den tredje Microblading-økten på under 6 måneder, som forårsaker ardannelse.

INTERESSERT I SEMI PERMANENT SMINKE

ØYENBRYN, EPPER, EYELINER & MICROBLADING

bottom of page