top of page

CLEMENTINE DAY SPA,
TRONDHEIM, NORWAY

clementine day spa trondheim

Rebecca Clements Jakobsen

Rebecca Clements Jakobsen er utdannet hud- og spa- terapeut ved Hud og Spa Akademiet i Trondheim og har internasjonal utdannelse fra CIDESCO (Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie). Cidesco-diplomet er den høyeste internasjonale sertifisering i hudpleiefaget. I tillegg har hun kompetansebrev fra videregående i Hudpleie 2 og 3 og kvalifisert microblade og PMU (permanent sminke) artist og medisinsk tatovør.

Rebecca har 28 års erfaring innen mange forskjellige fagområder og tar med hennes kunnskap og brede spekter av mellommenneskelige ferdigheter til arbeidet som hudterapeut.

Clementine Day Spa er en skreddersydd spa / klinikk ved Dalgårdvegen 1C, Trondheim. Det er en rolig og avslappende plass, som er spesielt designet og offentlig godkjent for alle behandlinger vi tilby, med tanke på diskresjon og komfort for de besøkende.

Hun har blitt utdannet av noen av verdens beste utøvere innen permanent sminke og investerer kontinuerlig i utdannelsen sin for å bringe de nyeste og beste teknikkene og produkter for sine kunder i Trondheim.

Hvorfor velge meg?

Når jeg ser etter steder og mennesker å trene sammen med gjør jeg alltid måneder med forskning for å finne det beste! 

Permanent sminke er en stor investering. Det er tross alt tatovering i ansiktet. Jeg forstår hvor viktig det er når man leter etter noen til å utføre en slik prosedyre at man ønsker en person som har rett trening, erfaring og kunnskap. 

Jeg studerte Microblading med Nina Dahl fra Norliner i Norge og tok både grunnleggende og avansert teknikktrening på hennes treningsanlegg i Horten og her på Clementine Day Spa i Trondheim. 

Jeg tok min grunnleggende permanent eyeliner opplæring hos Norliner og studerte videre avanserte teknikker med tra av verdens beste permanent makeupartister; Teryn Darling og Amber Guthrie of Girlz Ink, Las Vegas og Will Anthony av Will Anthony Permanent Cosmetics i Florida. 

Lip Blush treningen ble gjort med Shay Danielle Academy. Jeg er den eneste ferdigutdannede, erfarne og sertifiserte LiFT Tattoo Lightening-utøveren i Trondheim. Jeg har også studert Microneedling under Mary Richerson fra MR Naturalines Permanent Makeup and Training. 

Min arrforbedring og kamuflasjetrening ble tatt med Lisa Lefever på den prestisjetunge Clinic LeFever i Amsterdam. Areola restaureringstrening ble fullført med den verdenskjente tatoveringskunstneren Stacie-Rae Weir og min SMP (scalp micropigmentation) opplæring ble fullført med Kevin Langly ved Kevin Langley Academy i Storbritannia

Jeg har studert dyptgående PMU Colour Theory med Girlz Ink og deltar regelsmessig på internasjonale PMU-konferanser og seminarer for å sikre at jeg holder meg oppdatert om de nyeste teknikkene og praksisene i bransjen. 

Jeg har blodbåren patogensertifisering og har fått lokalene inspisert og godkjent av Trondheim Kommune Miljøenhet for å sikre at jeg overholder Lovdata-regelverket.

 

Her er bare noen av grunnene til at du trygt kan velge meg som din artist og terapeut, men selvfølgelig er det ingenting som slår å møtes ansikt til ansikt for å sikre at jeg kan oppfylle dine krav og at vi er på samme side. Jeg er alltid glad for å tilby en gratis konsultasjon for alle tjenestene jeg tilbyr!

bottom of page