MASSASJE
CLEMENTINE DAY SPA,
TRONDHEIM

Klassisk svensk- eller aromamassasje (50 min)

890, --

Klassisk massasje, eller også kalt svensk massasje er som navnet tilsier – en klassisk massasje for hele kroppen. Her tilpasses behandlingen mye etter kundens behov. Terapeuten bruker ulike teknikker og trykk for å løsne opp spenninger i kroppen og redusere muskelknuter. Andre positive effekter er mindre stress og bedre utrensing av avfallsstoffer i kroppen. Dette er derfor en behandling for deg som ønsker en mer dyptgående massasje over hele kroppen.

Aromamassasje er en avslappende og beroligende massasje med bruk av aromaoljer. Formålet med aromamassasje er mer rettet mot avslapping, enn å løsne opp muskelknuter. Behandlingen skal også ha en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress. Det brukes også velduftende, naturlige aromaoljer som tilpasses hver enkelt kunde for ekstra god effekt av behandlingen.

Er du i tvil? La Rebecca tilpasse teknikken hun bruker til akkurat din kropp og behov.

Aromamassasje m/lett hudpleie (80 min)

1275 --

Her kan du kombinere en avslappende aromamassasje med en lett hudpleie behandling som inkludere rens, lett ansiktsmassaje, maske og påføring av tilpasset serum og krem.

En skikkelig dronningbehandling!

Rygg- og skuldermassasje (25 min)

650, --

En klassisk massasje på kun rygg og skuldre. Dette er en veldig god behandling for deg som jobber på kontor og sitter mye foran PC, på grunn av den forebyggende effekten på for eksempel musearm og stiv nakke. Behandlingen er også kortere enn en full kroppsmassasje, og dermed et godt valg i en stressende hverdag når du har mye på agendaen.

INTERESSERT I SEMI PERMANENT SMINKE

ØYENBRYN, EPPER, EYELINER & MICROBLADING